22 Mayıs 2016 15:02

Davutoğlu, Cumhurbaşkanı'na istifasını sundu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sundu.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştü. Başbakan Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sundu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından sunulan Bakanlar Kurulunun istifasını kabul etti.

Erdoğan, Davutoğlu'na bugüne kadar geçen hizmetleri için teşekkürlerini ifade ederek Bakanlar Kurulunun, yeni Hükümet kurulana kadar göreve devam etmesini istedi.

AKP Konya Milletvekili ve 64'üncü Hükümet'in Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bakanlar Kurulu'nun istifasını sunmasının ardından, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından 'Başbakan' ve 'Genel Başkan' ünvanlarını sildi. Davutoğlu, AKP 2'nci Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Binali Yıldırım'ın genel başkanlığa seçilmesinin ardından Bakanlar Kurulu'nun istifasını sundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 64'üncü Hükümetin istifasını sunan ve istifası Erdoğan tarafından kabul edilen Davutoğlu, Twitter'daki hesabından kişisel bilgilerinin yazılı olduğu bölümdeki 'Başbakan' ve 'Genel Başkan' ünvanlarını kaldırarak, '62., 63., 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri Başbakanı, Konya Milletvekili' yazdı. Ahmet Davutoğlu'nun Twitter hesabındaki kişisel bilgiler bölümünde 'Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı - Adalet ve Kalkınması Partisi Genel Başkanı' yazıyordu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Susmayacak ve sinmeyeceğiz’

SONRAKİ HABER

Guzman’ın ABD’ye iadesi onaylandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa