21 Mayıs 2016 14:43

Mısır, düşen uçağın enkazından fotoğraflar yayımladı

Mısır ordusu, önceki gün Paris-Kahire seferini yaparken Akdeniz'de düşen yolcu uçağına ait enkaz parçalarının fotoğraflarını yayımladı.

Paylaş

Mısır ordusu, önceki gün Paris-Kahire seferini yaparken Akdeniz'de düşen yolcu uçağına ait enkaz parçalarının fotoğraflarını yayımladı.

BBC Türkçe'nin haberine göre yayımlanan fotoğraflar arasında Mısır Hava Yolları'na (EgyptAir) ait uçağın koltuk parçaları, yolculara ait bagajlar, bazı can yelekleri ve bir bebeğin uyku tulumu da var.

Enkaz parçalarında Egyptair yazısı net bir şekilde görülüyor.

Mısır'ın İskenderiye kentinin yaklaşık 290 kilometre açığındaki arama çalışmalarında bazı ceset parçalarına da rastlandığı bildiriliyor. Uçağın karakutusu henüz bulunamadı.

Paris'ten Kahire'ye giden uçakta 56'sı yolcu, 7'si mürettebat ve 3'ü de güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 66 kişi vardı.

FRANSA'DAN DUMAN ALARMI DOĞRULAMASI

Öte yandan Fransa Sivil Havacılık Kurumu, yolcu uçağı ile temasın kesilmesinden 3 dakika önce uçaktan duman alarmı geldiğine dair haberleri doğruladı. Kurumdan yapılan açıklamada, bu tip bir bilginen genelde, yangın başlangıcı anlamına geldiği bildirildi.

Mısırlı yetkililer ise uçağın 'terör saldırısıyla' düşürüldüğü ihtimalinin daha güçlü olduğunu açıklamıştı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Urfa'da 5 gün boyunca miting ve yürüyüşler yasaklandı

SONRAKİ HABER

ETSP projelerinizi bekliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...