20 Mayıs 2016 14:10

Üstün, Gündem’de nöbette: Dayanışanlar kazanacak

Özgür Gündem gazetesinde eş genel yayın yönetmenliği nöbetini HDP Eski Milletvekili Akademisyen Beyza Üstün devraldı.

Paylaş

Özgür Gündem gazetesi ile dayanışma amacıyla başlatılan “Nöbetçi Eş Genel Yayın Yönetmenliği” kampanyasının 18. gününde nöbeti HDP Eski Milletvekili Akademisyen Beyza Üstün devraldı. Üstün, halkın haber alma hakkı için her zaman özgür basının yanında yer alacağını belirterek, “Biz kazanacağız. Dayanışanlar kazanacak. Bundan çok eminim” dedi.

Soruşturmalar ve baskıların hedefinde olan Özgür Gündem gazetesi ile dayanışmak amacıyla, gazeteci, yazar ve aydınların “Özgür Basın Özgür Ülke” şiarıyla başlattığı “Nöbetçi Eş Genel Yayın Yönetmenliği” kampanyası sürüyor. Dayanışma kampanyasının 18. gününde nöbeti HDP Eski Milletvekili Akademisyen Beyza Üstün devraldı. Gazetenin gündem toplantısına katılarak haber ve başlıklara dair tartışmalara dahil olan Üstün, halklara gerçek haberleri ısrarla ulaştırdığı için Özgür Gündem’e, teşekkür etti.

Üstün, darbenin ve katliamın karşısında duranlara her alanda olduğu gibi bu günde büyük darbeler vurulduğunu ifade ederek, özgür basının bundan en fazla etkilenenlerinden olduğunu söyledi. Doğru bilgiye erişmek ve halkın gerçek haber alma hakkı için Özgür Gündem’le dayanışma içerisinde olduğunu söyleyen Üstün, “Biz kazanacağız. Dayanışanlar kazanacak. Bundan çok eminim” diye konuştu. (İstanbul/DİHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Dündar: İyi gazetecileri yıldırmak istiyorlar

SONRAKİ HABER

Oylama sırasında Meclise fezleke yağmuru!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...