20 Mayıs 2016 13:33

Özel: Milletvekilleri özgürce fikirlerini sandığa yansıttı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 'milletvekillerine ne ilk, ne de ikinci turdaki oylamalarda ne yapacakları konusunda bir telkinde bulunmadı' dedi.

Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin milletvekillerine ne ilk, ne de ikinci turdaki oylamalarda ne yapacakları konusunda bir telkinde bulunmadığını öne sürerek, "Bugün ve iki gün sonra CHP'nin bir grup kararı almadığı ve vekillerin özgürce fikirlerini sandığa yansıttıklarını ifade etmek mümkün" dedi.

CHP'li Özel, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin teklifin kabul edilmesinin ardından, yaptığı açıklamada Genel Kurul'un iradesinin söz konusu olduğunu iddia ederek, kendisinin de 5 fezlekesi olduğunu anımsattı. CHP'li Özel, partisinin milletvekillerinin 'evet' oyu vermesinde neyin etkili olduğunun sorulması üzerine "Çıkan sonucun sadece bir ya da iki partiye mal edilmesi söz konusu değil. CHP ne ilk ne de ikinci turda bir telkinde bulunmadı. Bugün ve iki gün sonra CHP'nin bir grup kararı almadığı ve vekillerin özgürce fikirlerini sandığa yansıttıklarını ifade etmek mümkün" diye konuştu.(DHA)

ÖNCEKİ HABER

MHP kararını Anayasa Mahkemesi verecek

SONRAKİ HABER

'2.5 partinin gerçekleştirdiği darbeyi durdurabiliriz'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...