29 Nisan 2012 11:07

1 Mayıs ve 6 Mayıs’a çağrı

Emek Partisi (EMEP) Yenişehir İlçe Örgütü Yenişehir itfaiyesi yanındaki halk pazarında 1 Mayıs ve 6 Mayıs’a çağrı amacıyla bir basın açıklaması düzenledi.Yenişehir ilçe örgütü üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasına halkın ilgisi yoğundu.Basın açıkla

1 Mayıs ve  6 Mayıs’a çağrı
Paylaş

Yenişehir ilçe örgütü üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasına halkın ilgisi yoğundu.
Basın açıklamasını okuyan Derman Tarancı, “Sermayenin iktidarı olan AKP Hükümeti kendinden önceki iktidarlar gibi ulusal ve uluslararası sermayenin ihtiyaçları doğrultusunda icraatlarına devam ediyor” dedi. Tarancı, hükümetin zenginlerin talep ve istemleri adına mücadele ettiğini, bunu da süslü yalanlarla tüm halkın talepleri gibi gösterdiğini dile getirdi.

“Halkımızı kendi taleplerini haykırmak için 1 Mayıs’ta saat 11.00’de İstasyon meydanında toplanmaya çağırıyoruz” diyen Tarancı, “Ayrıca halkların gönlünde taht kuran,  yiğit yurtsever evlatları olan Deniz, Hüseyin ve Yusuf’un idam edilişlerinin 40. yıl dönümü olan 6 Mayıs Pazar günü saat 09.30’da Halk Kent’te bulunan 68 Ormanı’nda Mersin halkını anmaya katılmaya davet ediyoruz” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı. (Mersin/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kadınlar 1 Mayıs’ta tokmağı ellerine alıyor

SONRAKİ HABER

Eskişehir’de madenciliğin sorunları tartışıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...