29 Nisan 2012 10:48

Çorum mitinge hazır

İşçi sınıfının uluslararası birlik-mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs, Çorum’da emek örgütleri tarafından kutlanacak. Türk-İş, DİSK ve KESK tarafından oluşturulan 1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs Salı günü saat 12.00’de tüm işçi ve emekçileri Saat Kulesi’nde başlayacak olan 1 Mayıs m

Çorum mitinge hazır
Paylaş

İşçi sınıfının uluslararası birlik-mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs, Çorum’da emek örgütleri tarafından kutlanacak. Türk-İş, DİSK ve KESK tarafından oluşturulan 1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs Salı günü saat 12.00’de tüm işçi ve emekçileri Saat Kulesi’nde başlayacak olan 1 Mayıs mitingine davet etti. Öte yandan Halkların Demokratik Kongresi, EMEP, EDP ve CHP de 1 Mayıs mitingine kitlesel katılacak.

HDK Çorum Yürütmesi Sözcüsü Ayhan Oğuz, milyonlarca işçi ve emekçinin açlık sınırında yaşadığını belirterek, “Hükümet yeni teşvik paketleri ile ülkemizin kaynaklarını patronlara peşkeş çekmeye devam etmektedir. AKP, kıdem tazminatını fona devretme adı altında kaldırmanın planını yapmaktadır” dedi.
HDK üyeleri geçtiğimiz gün, Organize Sanayi Bölgesi’nde 1 Mayıs için bildiri dağıtımı gerçekleştirdi. HDK bileşenlerinden Emek Partisi İl Başkanı Hikmet Aydın ve parti üyeleri ile EDP İl Başkanı Süleyman Kamışlı ve partililerin hazır bulunduğu bildiri dağıtımında 1 Mayıs Salı günü Saat Kulesi’nde saat 12.00’de başlayacak olan mitinge tüm işçileri davet ettiler.  (Çorum/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çaycuma’da buruk 1 Mayıs

SONRAKİ HABER

Tarımda İç Anadolu lider

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...