17 Mayıs 2016 13:03

Adana Demirspor: Malatya valiliği takımımızı koruyamadı

Adana Demirspor Kulübü, kamp yaptıkları Malatya'da valiliğin kendilerini koruyamacaklarını söylemesi üzerine kenti terk ettiklerini açıkladı.

Paylaş

PTT 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor Kulübü yaptığı açıklamada play off'ta oynayacakları Vartaş Elazığspor maçı için kamp yaptıkları Malatya İl Spor Güvenlik Kurulu'nun güvenlik gerekçesiyle kenti terk etmelerini istediğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan "Malatya Valiliği takımımızı koruyamadı" başlıklı açıklama şöyle:

"16 Mayıs Pazartesi günü Malatya'da kampa giren takımımıza, Malatya Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu'nun güvenlik gerekçesi ile engel oldu. Takımımızın antrenman organizasyonlarını gerçekleştirmesine engel olan karar, kamp başlangıcından bir gün sonra yani 17 Mayıs 13.30'da çıktı. Alima Yeni Malatyaspor ile Adana Demirspor arasındaki gerginlikten dem vuran kararda, takımımızdan şehri terk etmeleri istendi. Malatya Valiliği'nin bu kararı üzerine takımımız bugün saat 16.00 sıralarında Malatya'dan ayrılıp, Elazığ'a gitti."

Malatya İl Spor Güvenlik Kurulu Kararı'nın tam metninde ise, "Hilton Otel'de konaklayan Adana Demirspor'un 17 Mayıs 17.30'da, 18 Mayıs saat 17.00 sıralarında Alima Yeni Malatyaspor'un antrenman tesislerinde gerçekleştirilmesi planlanan antrenmanın Alima Yeni Malatyaspor ve Adana Demirspor arasında ligin ilk ve ikinci yarısında çıkan olaylar ve 2 takım taraftarlarının sosyal medyada şiddet içeren atışmalarının değerlendirilmesi sonucu güvenlik gerekçesi ile ilimizde yapılmamasının tavsiye niteliğinde kararına; toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verilmiştir" denildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Nusaybin’de patlama: 1’i ağır 7 özel harekatçı yaralandı

SONRAKİ HABER

Savcı cinsel istismarda raporu yeterli bulmadı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...