29 Nisan 2012 10:36

Batman 1 Mayıs’a hazır

Batman’da siyasi parti ve emek örgütleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek 1 Mayıs mitinginin çalışmaları da hız kazandı.DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk, BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, İstanbul Milletvekilli Sırrı Süreyya Önder, Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Muş Milletvekilli Sırrı Sakık, Bitlis Milletv

Batman 1 Mayıs’a hazır
Paylaş

Batman’da siyasi parti ve emek örgütleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek 1 Mayıs mitinginin çalışmaları da hız kazandı.

DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk, BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, İstanbul Milletvekilli Sırrı Süreyya Önder, Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Muş Milletvekilli Sırrı Sakık, Bitlis Milletvekilli Hüsamettin Zenderlioğlu, Batman Milletvekilli Ayla Akat Ata’ın da katılması beklenen mitinge çağrı için BDP Batman İl Örgütü 4 mahallede halk toplantıları gerçekleştirdi. Miting tertip komitesi tarafından hazırlanan afiş ve pankartlar da şehrin işlek cadde ve sokaklarında bulunan bilboardlara asıldı. 1 Mayıs mitinginde sanatçı Aysun Göksu ve Bahar Kültür Merkezi müzik grupları da konser verecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

MİT’e göre Maraş olayları Türk-Kürt çatışmasıymış

SONRAKİ HABER

Gerçekleri ortaya çıkarmak boynumuzun borcu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...