29 Nisan 2012 08:55

Minibüs ırmağa uçtu: 4 ölü, 6 kayıp

Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde düğün konvoyunda yer alan bir minibüsün Göksu Irmağı'na düşmesi sonucu 4 yurttaş yaşamını yitirirken, suya kapılan 6 yurttaş ise kayboydu. Kazada 7 yurttaş ise yaralandı.Kaza, sabah saatlerinde Adana'nın Saimbeyli İlçesi Himmetli Köyü Aynalıçeşme mevkiinde meydana

Minibüs ırmağa uçtu: 4 ölü, 6 kayıp
Paylaş

Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde düğün konvoyunda yer alan bir minibüsün Göksu Irmağı'na düşmesi sonucu 4 yurttaş yaşamını yitirirken, suya kapılan 6 yurttaş ise kayboydu. Kazada 7 yurttaş ise yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Adana'nın Saimbeyli İlçesi Himmetli Köyü Aynalıçeşme mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, düğün için yola çıkan ve içinde 17 kişinin bulunduğu minibüs, sabah saatlerinde Himmetli Köyü Aynalıçeşme mevkiine geldiğinde kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan minibüs, uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 50 metrelik uçurumun dibindeki Göksu Irmağı'na düşen minibüste ilk belirlemelere göre, 4 yurttaş yaşamını yitirdi, suya kapılan 6 yurttaş kayboldu ve 7 yurttaş ise yaralandı.

Suda kaybolan yurttaşların bulunması için arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı. (ADANA)

ÖNCEKİ HABER

'Devlet eliyle tiyatro olmaz, özelleştiriyorum'

SONRAKİ HABER

Osmaniye'de barış ve kardeşlik şöleni

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...