11 Mayıs 2016 15:46

Fikret Orman: Kupayı Osmanlıspor maçına getirmeyeceğiz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk kupasını Osmanlıspor maçına getirmek gibi bir taleplerinin olmadığını söyledi.

Paylaş

Pazar günü yapılacak seçimli olağan kongre’de adaylığını tekrar koyan ve listesini vermek için Akaretler’deki kulüp binasına geldiğinde gazetecilere açıklamaalarda bulunan Başkan Fikret Orman, şampiyonluk kupasının Osmanlıspor maçına getirilip getirilmeyeceği sorusunu cevapladı.

Daha henüz şampiyon olmadıklarını, o yüzden kupanın Vodafone Arena'ya getirilmesiyle ilgili bir girişimlerinin bulunmadığını belirten Başkan Orman, "Önümüzde 2 maç var ve Beşiktaş da şampiyon olmuş değil. Biz Osmanlıspor’u yener veya berabere kalır isek ya da rakibimiz Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon olacağız. Fakat bunlar henüz gerçekleşmiş değil. Bizi de kimse böyle bir şeye sokmuş olmasın. Beşiktaş takımı hala şampiyonluk kupasına konsantre olarak çalışmalarını teknik kadrosuyla devam etmekteler. Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceğiz öyle de bir talebimiz yok." diye konuştu.

‘KONYA’YA GÜNÜ BİRLİK GİDECEĞİZ, DAHA SONRA DA 19 MAYIS’TA KUTLAMA YAPACAĞIZ’

Süper Lig’de oynayacakları son maç olan Torku Konyaspor maçı için de İstanbul’da oynanması yönünde herhangi bir taleplerinin olmadığını söyleyen Fikret Orman, şöyle devam etti:

"Torku Konyaspor maçı için de Konya’ya gideceğiz. Günü birlik bir seyahat olacak. Belki maçın sonucuna göre hareket etmek lazım. Şuan açıklama yapmak doğru değil. Sonrasında 19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk kutlaması yapacağız." (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da kiralık işçilere eşit ücret verilecek

SONRAKİ HABER

Fransa’da eylemler dinmedi, meclis devre dışı bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...