10 Mayıs 2016 16:55

Yine kadın cinayeti, yine tetiği çeken polis

Ankara’nın en kalabalık noktalarında Kızılay Konur Sokak’ta bir polis memuru, eski kız arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kadını vurarak öldürdü.

Paylaş

Ankara’nın en kalabalık noktalarında Kızılay Konur Sokak’ta bir polis memuru, eski kız arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kadını vurarak öldürdü. Polis memuru daha sonra aynı silahla kendini vurdu.  

Görgü tanıklarının anlatımına göre, dün akşam Hakkari'de görevli polis memuru Batuhan H. (21), mesaisini tamamlayan 112 Acil çalışanı Necmiye Ceren Baran’la (20) Konur Sokak'ta tartışmaya başlattı. Tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkaran Batuhan H.'nin ateş etmesi sonucu başından vurulan kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Kadını vuran polis daha sonra başına dayadığı silahı ateşledi.

Öldürülen kadını olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri teşhis etti. Mesai arkadaşlarını cansız gören Acil servis görevlileri de gözyaşlarına hakim olamadı.

Ağır yaralanan polis memuru, hastaneye kaldırılırken, görgü tanıkları olay yerine gelen polislerin genç kadının vurulduğu silahı kadının arkasına ittiğini iddia ettiler. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

MHP'de Olağanüstü Kurultay'ın 15 Mayıs'ta toplanma ihtimali

SONRAKİ HABER

Suriye sınırında yaşanan sığınmacı ölümlerine dikkat çekildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa