09 Mayıs 2016 13:24

Kamu emekçisinden direnişteki belediye işçilerine destek

Tüm Bel-Sen 1 No’lu Şube üyeleri, Belediye-İş’e üye oldukları için işten atılan ve direnişe geçen Avcılar Belediyesi işçileri ziyaret etti.

Paylaş

Avcılar Belediyesinde çalışan kamu emekçilerinin örgütlü olduğu Tüm Bel-Sen 1 No’lu Şube üyeleri, Belediye-İş’e üye oldukları için işten atılan ve direnişe geçen işçileri ziyaret etti.

Belediyenin yakınındaki otoparkta toplanan Tüm Bel-Sen üyeleri “Birleşe birleşe kazanacağız”, “Atılan işçiler geri alınsın”, “Sendika haktır engellenemez” sloganlarıyla direniş çadırına yürüdü.

Direniş çadırı önünde işçilerle bir araya gelen sendika üyeleri adına konuşan Şube Başkanı Kadri Kılıcı, işçilerin bu haklı mücadelelerinde daima yanlarında olacaklarını ifade etti. “Ya sendika ya iş” dayatmasının hiçbir haklı yanı olmadığını, tamamen keyfi bir uygulama olduğunu ve belediyenin bu yanlıştan geri dönmesi gerektiğini vurgulayan Kılıcı, işçiler geri alanına kadar belediyedeki kamu emekçilerinin de süreci takip edeceğini ve işçilerin yanında olacaklarını bildirdi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dilan Sarıkaya 24. yaş gününde mezarı başında anıldı

SONRAKİ HABER

Kürt Dil Bayramı etkinlikleri başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...