27 Nisan 2012 13:31

Gebze’de 1 Mayıs standı

Emek Partisi (EMEP) Gebze İlçe Örgütü 1 Mayıs’a günler kala çalışmalarını hızlandırdı. 1 Mayıs afişleri, bildirileri, işçi toplantıları, kahve konuşmaları, gençlik ve mahalle toplantıları yapılırken Gebze Eski Çarşı Çeşme önünde de 4 gün sürecek stant açıldı.Standın a&cc

Gebze’de 1 Mayıs standı
Paylaş

Standın açılışında konuşan Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik, işçi ve emekçilere 1 Mayıs mitingine katılma çağrısı yaptı.  Konfederasyonlarının 2012 1 Mayıs’ını işçi sınıfının ve emekçilerin sermayeye karşı güçlerini birleştirmelerine engel olduğunu belirten Atik, AKP Hükümetinin saldırılarını artırmayı planladığı bir dönemde bu bölünmenin en çok sermayeyi ve hükümeti sevindirdiğini ifade etti. Atik, “İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma gününü, sermayenin baskılarına ve AKP’nin saldırılarına karşı 1 Mayıs’ı Gebze’de kutlayacağız. Gebze’nin işçileri, emekçileri, esnafı ve yoksul halkı, zamlara, kıdem tazminatlarının gasbedilmesine, özel istihdam bürolarına, eğitim de ve sağlıkta  güvencesizliğe karşı, kardeş kanının akmaması ve barış için, ülkemizin savaşa sürüklenmemesi için işimiz, ekmeğimiz, özgürlüğümüz için Gebze’de 1 Mayıs’ı kutlayacağız” dedi.

Gebzeli işçi ve emekçiler, 1 Mayıs günü Trafo Meydanı’nda saat: 16.00’da toplanıp 17.00’de Gebze Cumhuriyet Alanına yürüyecek. (Gebze/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Performans sistemine izin vermeyiz’

SONRAKİ HABER

Avukatlar: Daha ne delili lazım?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...