07 Mayıs 2016 09:40

'Reis beni Başbakan yapar mısın?'

Erdoğan'ın yanına gelen bir vatandaş, 'Reis, beni Başbakan yapar mısın ? Benden daha sadık dost bulamazsın' diye seslendi.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'ya gitmek için saat 11:00'de Tarabya Köşkü'nden çıktı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracını Tarabya Meydanı'nda durdu.

SOKAK SİMİDİ ALDIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Meydanı'nda gördüğü sokak simitçisinden simit aldırdı. Korumalar simitleri alırken satıcı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gelerek elini öptü.

BENİ BAŞBAKAN YAPAR MISIN?

Bazı vatandaşlar da, Erdoğan'ın yanına gelerek sohbet etti. Vatandaşlardan biri, "Reis, beni Başbakan yapar mısın? Benden daha sadık dost bulamazsın" diye seslendi.

MALATYA'YA GİTTİ

Erdoğan, daha sonra Atatürk Havalimanı'na geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer karşıladı. Erdoğan, Özel TC-ATA adlı uçakla saat 11.30'da Malatya'ya hareket etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Saldırılara rağmen Corbyn ilk seçim sınavını geçti

SONRAKİ HABER

Ortadoğu’daki savaşın nedeni Tom ve Jerry’miş!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa