27 Nisan 2012 10:06

Suriye’de patlamalar

SURİYE’nin başkenti Şam’ın Midan semtinde meydana gelen patlama sonucu 9 kişinin öldüğü bildirildi. Olayda, aralarında güvenlik güçlerinin de bulunduğu 20 kişinin de yaralandığı belirtildi.Suriye devlet televizyonu, Şam’ın Midan semtinde bombalı intihar saldırı düzenlendiğini duyurdu. Zeynel Abidin Camii yakınında y

Suriye’de patlamalar
Paylaş

SURİYE’nin başkenti Şam’ın Midan semtinde meydana gelen patlama sonucu 9 kişinin öldüğü bildirildi. Olayda, aralarında güvenlik güçlerinin de bulunduğu 20 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Suriye devlet televizyonu, Şam’ın Midan semtinde bombalı intihar saldırı düzenlendiğini duyurdu. Zeynel Abidin Camii yakınında yaşanan patlamada yaralılar arasında Suriye güvenlik güçlerinin de olduğu kaydedildi. Muhaliflerin televizyonu ise, patlamalardan Suriye yönetiminin sorumlu olduğunu iddia etti.

Suriye resmi haber ajansı SANA, Şam’ın Kabun semtinde elektrik direğinin dibine yerleştirilen bombanın patladığını duyurdu. Ayrıca, Tartus kentinin deniz kornişi ile Kıbbiyat semti arasında yerleştirilen iki bombanın patlaması sonucunda da 5 polisin yaralandığı kaydedildi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Japonya’daki ABD askerlerinin yarısı çekiliyor

SONRAKİ HABER

Ukrayna’da 4 ayrı bombalı saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa