04 Mayıs 2016 20:17

Halit Çelenk Hukuk Ödülleri sahiplerini buluyor

Çelenk adına verilen Hukuk ödülüne, Cangül Örnek’in 'Türkiye’nin Soğuk Savaş Düşünce Hayatı – Anti Komünizm ve Amerikan Etkisi' kitabı layık görüldü.

Paylaş

Demokrasi ve sosyalizm mücadelesinin simge isimlerinden, Deniz, Yusuf ve Hüseyin’in avukatı Halit Çelenk adına verilen Hukuk ödülüne, Cangül Örnek’in “Türkiye’nin Soğuk Savaş Düşünce Hayatı – Anti Komünizm ve Amerikan Etkisi” kitabı layık görüldü. 

Ankara’da toplanan Ödül Seçici Kurulu bu yıl ikincisi verilecek olan Halit Çelenk Hukuk Ödülüne layık görülen isimleri belirledi.  Seçici Kurul yapmış olduğu değerlendirmede Can Yavuz’un “Hukuk Eğitimi ve Öğretimi” adlı araştırmasına, Emine Behiye Karakitapoğlu / “Public Participationin EIA Process of Small Hydro Power Plants (HES) in Turkey” adlı yüksek lisans tezine, Eda Aslı Şeran / “Augusto Boal’in ‘Yasama Tiyatrosu’ Yönteminin Hukuka ve Demokratikleşmeye Etkisi” isimli yüksek lisans tezine de teşvik ödülü verilmesine karar verdi. Ödül Töreni Halit Çelenk’in aramızdan ayrılışının yıldönümü olan bugün akşam Ankara’da Türkiye Barolar Birliği Av. Özdemir Özok Konferans Salonu’nda yapılacak. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Onları idam edenler bugün de gençliğe saldırıyor

SONRAKİ HABER

'Üç aylık tedavi için arsamızı sattık!'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...