04 Mayıs 2016 09:27

Galatasaray'da basketbol kombinelerine uçuk zam!

Galatasaray Yönetimi, EuroCup şampiyonluğu sonrası basketbol kombinelerine %100 zam yaparken, Galatasaraylılar bu duruma tepki gösterdi.

Paylaş

Galatasaray’ın EuroCup şampiyonluğu sonrasında gelecek sezonun kombine biletlerine büyük zam yapıldı.

Gelecek sezon Euroleague’de mücadele edecek olan Sarı Kırmızılı takımın basketbol bütçesini denkleştirmek isteyen yönetim “Court Side” saha kenarı biletlerine yüzde 1000 zam yaparak, 35 bin TL’ye çıkarttı. Galatasaray Odeabank’ta geçtiğimiz sezon saha içi kombineler 3500 TL idi. 

Bu yıl öğrenci indirimiyle 200-350 TL arasındaki kombineler gelecek yıl öğrenci indirimi de kaldırılarak 1300-2250 TL arasında belirlendi.

Galatasaray resmi sitesinden kombinelere yönelik yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Galatasaray Basketbol Takımlarının, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynayacağı THY Euroleague, Spor Toto Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Ligi ve Play-Off’larında geçerli olan Basketbol Kombineleri 04.05.2016, Çarşamba günü saat 16:00’da www.biletix.com, Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da bulunan kombine ofisinden satışa sunulacak.

Büyük Galatasaray taraftarının desteğiyle sezon başında hedeflediği Eurocup şampiyonluğunu elde eden ve gelecek sezon Euroleague’e doğrudan katılım hakkı elde eden Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonda seyircisini yanında görmek istiyor. Ligde de yoluna son sürat devam eden Sarı-Kırmızılılarda hedef; Kurucumuz Ali Sami Yen’in de dediği gibi, “Hedefimiz Türk olmayan takımları yenmek” mottosuyla Euroleague’de başarılar elde etmek! 23 sene sonra Galatasaray Basketbol Takımına lig şampiyonluğunu getiren ve bunun yanında Türk basketbol tarihinde daha önce elde edilmemiş Eurocup şampiyonluğunu kazandıran Baş Antrenörümüz Ergin Ataman önderliğinde; Kaptan Sinan Güler’iyle, Vladimir Micov’uyla, Stephane Lasme’siyle, Göksenin Köksal’ıyla ve Takımımızın diğer yıldız oyuncularıyla yeni sezonda başarılarını sürdürmeye çalışacak. 

Son üç yılda iki kez Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız da, yine bir lig şampiyonluğu için parkede olacak. Sarayın Sultanları, tribünde taraftarının desteğiyle Türkiye’de kupaya uzanmaya çalışacak.

Galatasaray basketbolu taraftarıyla büyümeye ve bu topraklara getirdiği bu spora damga vurmaya devam etmenin peşinde.

Büyük Galatasaray taraftarı; “Son Topa Kadar” sürecek mücadelenin sen de bir parçası ol!

Ve unutulmayacak şekilde hatırlat herkese; “Biz Bir Aileyiz Kenetlendikçe Daha da Büyüyen…”

– İndirimli satışlar 15 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek.

– Kombine alan taraftarlar Euroleauge maçlarında öncelikli olarak +2 adet bilet satın alabilecekler.

– Bir sonraki sezonda %10 indirimli kombine almaya hak kazanacaklar.

– Öğrenci indirimi geçerli değildir.

Kombine Kart teslim başlangıç tarihi daha sonra bildirilecek.”

Yönetim tarafından basketbol kombine fiyatlarına yapılan bu zam, sosyal medyada Galatasaraylılardan büyük tepki çekti. (SPOR SERVİSİ) 

{{279198}}

ÖNCEKİ HABER

Binlerce yıllık uzay yolculuğunu 30 saniyede izleyin

SONRAKİ HABER

Çözüm sürecinde Kandil'de çekilen fotoğraf da fezleke konusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...