02 Mayıs 2016 11:53

İstismar haberimiz üzerine Bakanlık okula ekip gönderecek

Bahçelevler’deki bir lisedeki din öğretmeni hakkındaki cinsel istismar suçlamaları haberimiz üzerine bakanlık araştırma yapacağını bildirdi.

Paylaş

Eylem NAZLIER
İstanbul

Bahçelevler’deki bir lisedeki din öğretmeni hakkındaki cinsel istismar suçlamalarını haberleştirmemizin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı okula ekip göndererek, olayı araştıracaklarını belirtti. 

Gazetemizde 30 nisan 2016’da yayınlanan “Din öğretmeninden öğrencilere cinsel istismar” başlıklı haber üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gazetemize ulaşarak olay hakkında bilgi aldı. Bakanlık, Bahçelievler’de bulunan Kocasinan Şehit Samet Kırbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ekip göndererek, olayı araştıracaklarını ve taraflarla görüceklerini söyledi.

“Din öğretmeninden öğrencilere cinsel istismar” başlıklı haberimizde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcısı olan Z.G’nin, okuldaki kız öğrencilere tacizde bulunduğu, bu duruma itiraz eden kız öğrencileri, erkek öğrencilerle yan yana gördüğünde ise, “Siz burayı kerhaneye mi çevirdiniz?”, “Siz buraya erkeklerle cinsel ilişkiye girmeye mi geldiniz?”, “Siz O...?”  gibi cümleler kullandığı iddiaları yer almıştı.

ÖNCEKİ HABER

TGS’den Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde eylem çağrısı

SONRAKİ HABER

‘Efemçukuru altın madeni derhal kapatılsın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...