01 Mayıs 2016 06:40

Ankara ve İzmir'de 8 kişi IŞİD şüphesiyle gözaltına alındı

Ankara ve İzmir'de 1 Mayıs’a yönelik eylem yapmayı planladıkları ve IŞİD'li oldukları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Paylaş

Ankara ve İzmir'de 1 Mayıs’a yönelik eylem yapmayı planladıkları ve IŞİD'li oldukları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bazı kişilerin 1 Mayıs'ta eylem yapacakları ihbarı üzerine bu sabah erken saatte operasyon düzenledi. Buca'da önceden belirlenen adreslerde 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada herhangi bir örgütsel dokümana rastlanmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin IŞİD ile bağlantılı olup olmadıklarının araştırıldığı belirtildi. Sağlık kontrolünden geçirilen 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

T24’ün haberine göre ise Ankara'da da 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Suriye uyruklu oldukları belirlenirken, emniyetin bir süredir bu kişileri takip ettiği belirtildi. Takipler sonucunda, eş zamanlı baskınlarla 4 kişi gözaltına alındı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tarsus'ta 1 Mayıs kutlaması iptal edildi

SONRAKİ HABER

İzmir 1 Mayısı ilçelerdeki kutlamalarla başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...