29 Nisan 2016 08:55

BES üyeleri bildiri dağıtarak 1 Mayıs'a çağırdı

BES (Büro Emekçileri Sendikası) İstanbul şubeleri 1 Mayıs kutlamalarını işyerlerinde başlattı. Emekçiler bildiri dağıtarak 1 Mayıs'a çağrı yaptı.

Paylaş

BES (Büro Emekçileri Sendikası) İstanbul şubeleri 1 Mayıs kutlamalarını işyerlerinde başlattı. Şişli’de bulunan İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Maslak ve Zincirlikuyu Müdürlüğü önünde ve işyerlerinde bildiri dağıtarak açıklama yapan büro emekçileri 1 Mayıs’a çağrı yaptı.

BES İstanbul 2 No’lu Şube Yöneticisi Turgut Bilir, AKP Hükümetinin emekçilerin yaşam ve geçim koşullarını katlanamaz hale getirdiğini belirtti. Tırmandırılan savaş politikalarının yaşamın bütün alanına sirayet ettiğine dikkat çeken Bilir, “Kamu hizmetlerinin niteliksizleştirilerek paralı hale getirildiğini, sağlık katkı paylarının artık yurttaşlar tarafından ödenemez hale getirildiğini, her alanda muhafazakarlığın hızla şekillendirildiğini ve laiklik adına ne varsa tahrip edildiğini, bombalı katliamlarla yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini” söyledi. Bilir, sendikalardan akademisyenlere, gazetecilere aydınlara yönelik baskı politikalarıyla toplumun susturulmaya çalışıldığını da sözlerine ekleyerek  ‘Emeğin haklarına, doğaya sahip çıkmak için, güvencesizleştirmeye, kayırmacılığa, baskı, sürgün, işten atma ve tutuklamalara karşı’ 1 Mayıs’ta alanlarda olacaklarını duyurdu.

BES İstanbul şubeleri Beşiktaş’taki işyerlerinde de bildiri dağıtarak 1 Mayıs’a çağrı yaptı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bursa'daki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

SONRAKİ HABER

Dink cinayetinde Başmüfettiş, Cemaati korumakla suçlanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa