29 Nisan 2016 05:16

Kilis'e peş peşe 2 roket mermisi atıldı

Suriye'nin Bab bölgesinden ateşlenen 2 Katyuşa roketatar mermisi, Kilis'te tarlaya düştü. Kilis’in Elbeyli İlçesi’nde ise 3 IŞİD'li yakalandı.

Paylaş

IŞİD'in kontrolünündeki Bab bölgesinden sabah saat 06.00 sıralarında ateşlenen 2 Katyuşa mermisi, Öncüpınar-Kilis karayoluna yakın mesafedeki bağ evlerinin bulunduğu yerdeki bir tarlaya peşpeşe düşüp patladı.

Gürültüyle patlayan roket sesleriyle güne uyanan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, kimsenin yaralanmadığını belirlerken güvenlik önlemi alınan ve patlamayla çukur oluşan tarlada inceleme yaptı.

KİLİS'TE 3 İŞİD'Lİ YAKALANDI

Öte yandan, Kilis’in Elbeyli İlçesi’nde Türkiye’ye kaçak olarak geçmeye çalışan 3 IŞİD’li yakalandı. Kilis Valiliği’nden yapılan açıklamada, 3 IŞİD’li hakkında tahkikata başlandığı belirtilerek, “28.04.2016 tarihinde İlimiz Elbeyli İlçesi Alahan Köyü Suriye sınır hattında Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan DAEŞ mensubu olduğu değerlendirilen 3 şahıs güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar hakkında adli ve idari tahkikata başlanılmıştır” denildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Küçükarmutlu'da ev baskınları

SONRAKİ HABER

ABD Dışişleri Bakanı: YPG terör örgütü değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...