27 Nisan 2016 16:16

Eğitim Sen: Ünal değil Ramazanoğlu yargılansın

Eğitim Sen Adana Şubesi Ramazanoğlu’nun 'Bir kereden bir şey olmaz' sözlerini paylaşan üyeleri Mehmet Ümit Ünal'a yönelik soruşturmaya tepki gösterdi

Paylaş

Eğitim Sen Adana Şubesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun “Bir kereden bir şey olmaz” sözlerini paylaşan üyeleri Mehmet Ümit Ünal hakkında açılan idari soruşturmaya tepki gösterdi.

Eğitim Sen, öğretmen Ünal’ın değil, Bakan Ramazanoğlu’nun yargılanması gerektiğini vurguladı. Dün Şube binasında yapılan açıklamaya çok sayıda Eğitim Sen üyesi katılırken, demokratik kitle örgütü temsilcileri de destek verdi.

Eğitim Sen adına açıklamayı Şube Başkanı Ahmet Karagöz yaptı. Üyeleri Ünal’ın Bakan Ramazanoğlu’nun sözlerini paylaşmasının ardından hakkında başlatılan soruşturma “Öğretmene yakışmayan ifadeler” olduğu gerekçesiyle başlatıldığını kaydeden Karagöz, “Bir kereden bir şey olmaz sözleri Bakan Ramazanoğlu'na aittir. Hakaret içeriyorsa öğretmen Mehmet Ümüt Ünal’ı değil Bakanı yargılayın” dedi. Ensar ve benzeri vakıfların kapatılması gerektiğini belirten Karagöz, “Bakan Ramazanoğlu'nun sözlerine Başbakan, Bakanlar ve hükümet yetkilileri tarafından destekleyen açıklamalar gelmiştir. Yargılanması gereken birileri varsa Bakan Ramazanoğlu’nu destekleyenlerdir. Yargılanması gerekenler çocuk tacizine ve tecavüzlerine karşı çıkanlar olmamalıdır” şeklinde konuştu. (Adana/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Antalya'da sendikalardan 1 Mayıs’a çağrı

SONRAKİ HABER

MMO: Maalesef iş cinayetleri bu yasalarla önlenemez

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...