27 Nisan 2016 14:53

Ankaragücü Başkanı Yiğiner ve 5 kişi serbest bırakıldı

Ankaragücü - Amedspor maçında Amedsporlu yönecilerin linç edilmesiyle ilgili gözaltına alınan Mehmet Yiğiner 5 kişi serbest bırakıldı

Paylaş

 
Ankara'da 24 Nisan Pazar günü oynanan Ankaragücü- Amedspor karşılaşmasında Amedspor yöneticilerinin linç edilmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi ile ifade vermek üzere adliyeye çağrılan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner serbest bırakıldı. 

Başkent'te 24 Nisan Pazar günü Ankaragücü- Amedspor arasında oynan maçta Amedsporlu yöneticilerin linç edilmesiyle ile ilgili yürütülen soruşturmada ilk olarak 6 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan bu kişiler serbest bırakıldı. Sürdürülen soruşturma kapsamında bugün de 5 kişi gözaltına alınırken, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'de ifade vermek üzere adliyeye çağrıldı.

Savcılıkça ifadeleri alınan 5 kişi nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol talebi ile serbest bırakıldı. Savcılıkça ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk edilen Başkan Yiğiner de serbest bırakıldı. (ANKARA)

 

Amedspor yöneticilerine yönelik lincin görüntüleri

ÖNCEKİ HABER

Bankanın paralarını soydu, balkondan saçtı

SONRAKİ HABER

‘Jurassic Park’ı değil, doğal parkımızı istiyoruz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...