30 Nisan’da SeraPool önünde 1 Mayıs kutlaması
30 Nisan’da SeraPool önünde 1 Mayıs kutlaması yapılacak. (Fotoğraf: Yapılan çalışmalara Cam Keramik-İş Genel Başkanı Birol Sarıkaş da katılıyor)

Cam Keramik-İş, Tümka-İş ve Pendik Kadın Dayanışma Derneği 30 Nisan’da SeraPool fabrikası önünde 1 Mayıs kutlaması yapacak.
3 kurumun imzasıyla dağıtılan bildirilerde, “Direnişe çıkmamız üzerinden 11 ay geçti. Bizler artık belli bir mücadeleden geçmiş işçiler olarak işçi sınıfının mücadelesinin simgesi olan 1 Mayıs’ı bayram havasında kutlamak adına yeniden bir araya geliyoruz. Bizler SeraPool işçileri olarak vazgeçmedik. Bizim gibi mücadele eden işçi kardeşlerimiz hâlâ var. Bizler işe iade davalarımızı kazandık, şimdi fabrika önüne işimizi istemek için bir kez daha bir araya geliyoruz” dendi. (İstanbul/EVRENSEL)
Evrensel'i Takip Et