26 Nisan 2016 15:05

Afiş asmak isteyen öğrencilere ÖGB ve polis saldırdı

Anadolu Üniversitesi'nde 1 Mayıs afişi asmak isteyen öğrencilere üniversitenin özel güvenlik görevlileri ile çevik kuvvet polisleri saldırdı.

Paylaş

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde 1 Mayıs ile ilgili afiş asmak isteyen öğrencilere üniversitenin özel güvenlik görevlileri ile çevik kuvvet polisleri saldırdı. Çok sayıda öğrenci, polislerin sıktığı biber gazından etkilendi.

Öğrenciler bugün Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'ndeki Edebiyat Fakültesi kantin camlarına 1 Mayıs ile ilgili afiş asmak istedi. Öğrencilere önce özel güvenlik görevlileri saldırdı. Daha sonra kantine giren çevik kuvvet polisleri biber gazı sıkarak öğrencileri dışarı çıkardı. Biber gazından çok sayıda öğrenci etkilendi.

Bir süre fakülte önünde bekleyen öğrenciler daha sonra özel güvenlik görevlilerinin set oluşturduğu Edebiyat Fakültesi'ne girmek istedi. Özel güvenlik görevlileri öğrencileri içeriye almayınca yeniden arbede çıktı. Çevik kuvvet polisleri tekrar biber gazıyla saldırarak öğrencileri fakülte önünden uzaklaştırdı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Eski eşini boğarak öldürdü

SONRAKİ HABER

Dayısının passolig kartıyla tribüne girmiş!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...