26 Nisan 2012 11:17

Barış Meclisi Uludere’yi konuşacak

TÜRKİYE Barış Meclisi yarın “Uludere’yi konuşuyoruz” başlıklı toplantısının ikincisini gerçekleştirecek.

Taksim Hill Otel Toplantı Salonunda saat 13.30-17.30 arasında gerçekleşecek buluşmada, 34 kişinin ölümüne neden olan katliamın dördüncü ayında gelinen süreç değerlendirilecek ve yapılması gerekenlere dair bir tartışma yürütülecek.

KATILIMCILAR

Prof. Dr. Gencay Gürsoy’un moderatörlüğünü yapacağı toplantının konuşmacıları ise İnsan Hakları Alt Komisyonu Üyesi ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, İbrahim Betil, MAZLUMDER Genel Başkanı A.Faruk Ünsal, Radikal Gazetesi Yazarı Ezgi Başaran ve GÜNSİAD Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu.

Toplantıda öncesinde ayrıca Elif Ergezer’in hazırladığı  “Selam’ın Annesi” isimli kısa belgesel gösterimi de olacak. (İSTANBUL)

Evrensel'i Takip Et