26 Nisan 2012 10:15

Darıca’da HDK Meclisi kuruldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir araya gelen HDK bileşenleri gerçekleştirdikleri bir toplantıyla HDK Meclisi’ni oluşturdu.Geniş katılımlı bir halk toplantısı için günlerdir çalışmalar yürüten HDK üyeleri, polisin toplantının yapılacağı kahvehane sahibini sorguya çekmesine ve toplantıyla ilgili sorun ç

Darıca’da HDK Meclisi kuruldu
Paylaş

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir araya gelen HDK bileşenleri gerçekleştirdikleri bir toplantıyla HDK Meclisi’ni oluşturdu.
Geniş katılımlı bir halk toplantısı için günlerdir çalışmalar yürüten HDK üyeleri, polisin toplantının yapılacağı kahvehane sahibini sorguya çekmesine ve toplantıyla ilgili sorun çıkarmasına da tepki gösterdi.

Engellemeler nedeniyle Emek Partisi Darıca İlçe Örgütünde gerçekleştirilen buluşmada, hükümetin  saldırgan politikalarına karşı yerelde daha güçlü ve birleşik bir mücadelenin örülmesi için çalışmalar yapılması planlandı. 1 Mayıs ve 6 Mayıs çalışmalarında HDK olarak ortak hareket edilmesinin de konuşulduğu toplantıda ayrıca engellemeler nedeniyle bir araya gelinemeyen yöre dernekleriyle de ayrı bir toplantının yapılmasına karar verildi.
(Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Şili’de öğrenciler yine alanlara çıktı

SONRAKİ HABER

‘Anadil yasakları çağ dışı kalmıştır’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...