25 Nisan 2016 18:36

Stephen Curry en az 2 hafta yok

NBA'in rekortmen takımı, son şampiyon Golden State Warriors'ın yıldızı Stephen Curry, sahalardan en az 2 hafta uzak kalacak.

Paylaş

NBA'in rekortmen takımı, son şampiyon Golden State Warriors'ın yıldızı Stephen Curry, sahalardan en az 2 hafta uzak kalacak.

Dün, Houston Rockets'la oynanan Playoff ilk tur serisi 3. maçında sağ dizinden sakatlanan Curry'nin bugün MR'ı çekildi.

Yıldız oyun kurucunun en az 2 hafta takımıyla maçlara çıkamayacağı açıklandı. Curry'nin durumu 2 hafta sonra yeniden değerlendirilecek.

Bu sezon 73 galibiyet 9 mağlubiyetle rekor kıran Warriors'ın 1 numaralı silahı Curry, normal sezonu 30.1 sayı 5.4 ribaunt 6.7 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı. Curry, yüzde 50.4 saha içi, yüzde 45.4 üçlük ve yüzde 90.8'lik serbest atış yüzdeleriyle NBA tarihinin en iyi bireysel sezon performanslarından birine imza atmıştı. Curry'nin üst üste 2. yıl normal sezonun en değerli oyuncusu ödülünü kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Curry'siz Warriors, Houston karşısında şu ana kadar zorlanmadı. Curry, seride sakatlıklar sebebiyle sadece 38 dakika forma giyebilse de takımı 3-1 önde.

Warriors bu turu geçmesi halinde Los Angeles Clippers-Portland Trail Blazers serisinin galibiyle karşılaşacak. Curry'nin bu seride de birkaç maç kaçırması bekleniyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Üniversitede 1 Mayıs bildirisi dağıtan öğrencilere saldırı

SONRAKİ HABER

'Saldırıları önceden tespit için ilave tedbirler alınacak'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...