25 Nisan 2016 10:20

Kağıthane'de gençler kamp kahvaltısında buluştu

Kağıthaneli gençler, Ağustos ayında düzenlenecek gençlik yaz kampı tanıtım çalışmaları kapsamında kahvaltıda bir araya geldi.

Paylaş

Kağıthane'de, kazanan takımın 10-18 Ağustos'ta, İzmir Dikili'deki gençlik yaz kampına katılacağı bir futbol turnuvası organize eden gençler, düzenlenen tanışma kahvaltısında buluştu. Sekiz takımın katıldığı turnuva kapsamında düzenlenen etkinliğe 40 kadar genç katıldı. Kampla ilgili tanıtım videosunun izlendiği buluşmada İstanbul Kamp Komitesi Üyesi Bilge Su Karakulak, kamp programı hakkındaki son gelişmeleri paylaştı.

KAMP TANITIMI İLGİ ÇEKTİ

Karakulak, 1998'den bu yana düzenlenen gençlik yaz kamplarında bir araya gelen binlerce gencin barış, kardeşlik, özgürlük şiarına güç kattığını ifade etti. Düzenlenecek atölye, konser, panel ve söyleşilerde gençlerin kendini geliştirme fırsatı bulacağını belirten Karakulak, yeni dostluklar kazanmak için tüm gençleri kampta buluşmaya davet etti. 

Geçmiş yıllara ait tanıtım videosu ve eski kamp katılımcılarının anlatımları, kahvaltıda bir araya gelen gençlerin ilgisini çekti.

TURNUVA 30 NİSAN'DA BAŞLIYOR

Kağıthane Futbol Turnuvası, 30 Nisan-15 Mayıs tarihlerinde Güzeltepe Spor Kulübü futbol sahasında düzenlenecek ve kazanan takımın oyuncuları hediye olarak gençlik yaz kampına gitme hakkını elde edecek.(Kağıthane/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Uçan Süpürge Onur Ödülü Selda Alkor’un

SONRAKİ HABER

Swissotel otel işçileri grevde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...