24 Nisan 2016 10:39

Lüleburgaz’da 1 Mayıs’ın adresi Kongre Meydanı

Sendikaların oluşturduğu Lüleburgaz 1 Mayıs Platformu, Lüleburgaz’da 1 Mayıs kutlamaları için çalışmalara başladı.

Paylaş

DİSK’e bağlı Gıda-İş, Tekstil, Emekli-Sen ve Genel-İş’in oluşturduğu Lüleburgaz 1 Mayıs Platformu, Lüleburgaz’da 1 Mayıs kutlamaları için çalışmalara başladı.

Oluşturulan kutlama komitesi, siyasi partilere, diğer sendikalara, derneklere ve halka, 1 Mayıs kutlamalarına katılma çağrısı yaptı. Çalışmalarına yerel basına yaptığı ziyaretlerle başlayan komite, dağıtacakları bildirilerle, asacakları afişlerle, kahve ve durakları dolaşarak çalışmalarını hızlandıracak.

Lüleburgaz’da 1 Mayıs kutlaması saat 14.00’te Hükümet Konağı önünde başlayacak. Buradan mitingin yapılacağı Kongre Meydanı’na yürünecek. Lüleburgaz 1 Mayıs Platformu Başkanı, Emekli-Sen Lüleburgaz Şube Başkanı Kemal Andoğlu yaptığı açıklamada, “Lüleburgaz, birçok konuda olduğu gibi, emek mücadelesinde de her zaman ön saflarda yerini almıştır. Lüleburgaz işçisi, memuru, emeklisi, şanına yakışır şekilde kimsenin kutlayamadığı dönemlerde 1 Mayıs’ı kutlamıştır ve kutlamaya devam edecektir. 1 Mayıs Uluslararası Emek Dayanışma ve Mücadele Günü’nü bu yıl da kutlamak üzere tertip komitemizi oluşturduk ve herkese katılmaları yönünde çağrıda bulunuyoruz” dedi. (Lüleburgaz/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır'da 4 bin 960 eğitimciye grev soruşturması

SONRAKİ HABER

Bergama’da da 1 Mayıs kutlanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...