20 Nisan 2016 16:15

İmam Hatip'te dayak: 11 yaşındaki çocuk müşahade altında

Bursa Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu'nda müdürü tarafından dövüldüğü öne sürülen 11 yaşındaki çocuk 3 gündür müşahade altında.

Paylaş

Bursa'da Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu'nda Müdür Yardımcısı Y.Ç. tarafından arkadaşı ile kavga ettiği gerekçesiyle dövüldüğü ve idrarından kan geldiği öne sürülen 11 yaşındaki H.İ.A., getirildiği hastanede 'iç kanama geçirme' tehlikesine karşı 3 gündür müşahade altında tutuluyor.

Olay Merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'ndeki bulunan Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu'nda geçen pazartesi günü meydana geldi. İddiaya göre okuldaki güvenlik kameralarını izleyen Müdür Yardımcısı Y.Ç., 5'nci sınıf öğrencisi H.İ.A.'nın koridorda bir arkadaşı ile kavga ettiğini gördü. Bunun üzerine Y.Ç., iddiaya göre yanına çağırdığı iki öğrenciden H.İ.A.'yı "Sen sürekli kavga ediyorsun" diyerek önce azarladı, daha sonra da tekme tokat dövdü.

İDRARINDAN KAN GELDİ

Tuvalete giden H.İ.A. idrarından kan geldiğini görünce durumu öğretmenlerine söyleyip evine gitti. Ailesi tarafından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne götürülen H.İ.A. iç kanama ihtimaline karşı müşahade altına alındı. Olayı öğrenince hastaneye gelen öğrencinin ailesi, çocuklarına verilen 'Darp' raporu ile Cumhuriyet Savcılığı'na gidip müdür yardımcısından şikayetçi oldu.

Hastanede çocuğunun başından ayrılmayan baba Sıddık A., müdür yardımcısının çocuğunu dövmeye hakkı olmadığını belirtip bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. Sıddık A., "Müdür yardımcısı çocuğuma vurmuş. Oğlum da tuvalette idrarından kan geldiğini görünce izin alıp eve gelmiş. Doktorlar iç kanama ihtimaline karşı üç gündür hastanede bekletiyorlar. Müdür yardımcısından şikayetçiyiz" diye konuştu.

DÖVMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Okul yönetcileri, müdür yardımcısı ile konuştuklarını belirtip, "Müdür yardımcısı kavga olayından sonra iki öğrencisi ile konuştuğunu fakat iddia edildiği gibi kimseyi dövmediğini söyledi" dedi. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Tarihi bina restore edildi, Ensar Vakfına peşkeş çekildi’

SONRAKİ HABER

Çin'de 'Transformers': İş makineleri birbirine girdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...