20 Nisan 2016 14:29

Gazeteci Fatih Yağmur serbest bırakıldı

Gazeteci Fatih Yağmur, Reza Zarrab'ın şikayeti üzerine başlayan soruşturmada ifadesini verdikten sonra serbest kaldı

Paylaş

Reza Zarrab’ın şikayeti üzerine açılan soruşturmada hakkında yakalama kararı çıkartılan Gazeteci Fatih Yağmur, ifadesini verdikten sonra serbest bırakıldı.

Şu anda ABD'de tutuklu bulunan Zarrab tarafından Fatih Yağmur hakkında ‘iftira, konut dokunulmazlığını ihlal, kişilerin huzur ve sukunu bozma’ suçlamalarıyla suç duyurusunda bulunulmuştu.

Yağmur, ifadesinde Reza Zarrab’ın Kandilli’de kaçak inşaat yaptığı bilgisini aldıktan hemen sonra inşaat yerine gittiği, burada dışarıdan cep telefonuyla çekim yaptığını belirtti. Konut dokunulmazlığının ihlal edilmediğini belirten Yağmur ifadesinde, inşaatta çalışmalar yapıldığını ve çalışanların olduğu halde içeri girmesinin imkansız olduğunu dile getirdi. Çekimlerin sonlanmasından sonra aracına doğru yönelen Yağmur’a inşaatın içerisinden çıkan kişilerin kim olduğunu sordukları, üzerinde basın kartı olmasına rağmen bu kişilerin kartı boynundan sökerek aldığı belirtildi. İki kişinin de kendisini kollarından tutarak içeri çekmeye çalıştıklarını anlatan Yağmur, "Polis çağırın" diye bağırınca kollarını bıraktıklarını, ardından aracına binip gazeteye gittini belirtti. Haber için Reza Zarrab’ın sahibi olduğu Royal Holding’i arayan Yağmur, Zarrab tarafından açıklama yapmayacağı ve böyle bir olayın yaşanmadığına dair bir ifade geldiğini dile getirdi.  (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Aydınlar: Cumhurbaşkanına hakaret suçu kaldırılsın

SONRAKİ HABER

SES: Fiili hizmet süresi zammı için mücadele edeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...