20 Nisan 2016 11:00

Hasta yakınları eylem yaptı: Sürenkök geri gelsin

Tepecik Hastanesindeki 23 Nisan Çocuk Şenliğinde eylem yapan hasta yakınları çocuklarının doktoru Fatih Sürenkök'ün görevine iade edilmesini istedi

Paylaş

Bu yıl 5.si düzenlenen Tepecik Hastanesi Çocuk Şenliği bir eyleme sahne oldu. Emek ve demokrasi güçlerinin eyleminde yaptığı konuşmadan dolayı görevinden alınan TTB Merkez Konsey üyesi Op. Dr. Fatih Sürenkök'ün tedavi ettiği çocukların aileleri eylem yaparak seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı. 

Öğle arasında hastane bahçesinde gerçekleşen ve hastaneye tedavi gören çocukların ve ailelerinin katıldığı şenlikte, hasta yakınları “Tohum Toprağa, Engelli Doktora Emanettir. Dr. Fatih Sürenkök Gelsin”, “Biz Doktorumuzu İstiyoruz”, “Umud Işığımızı Söndürmeyin” ve “Engelli Fark Edilmeyi Bekler, Dr. Fatih Sürenkök Geri Gelsin” yazılı dövizler açtılar. 

'HASTA AHI ALMAYIN'

Hasta yakınları adına konuşan Ercan Gümüş "Buradan İzmir'de bulunan bütün yetkililere sesleniyorum, Kaymakamımıza, Valimize hatta Cumhurbaşkanımıza. Fatih Sürenkök doktorumuzu geri istiyoruz. Umudlarımızı söndürmeyin. Ciğerlerimizi yakmayın. Buradan bulunan hastaların ahını almayın. Ah almak kadar kötü bir şey yoktur" dedi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Akademisyen Sibel Özbudun bir davadan daha beraat etti

SONRAKİ HABER

CHP'li Yakup Akkaya: Hükümet taşeron işçiden rüşvet istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...