20 Nisan 2016 09:34

‘Ne diyem, yalancı Davut mu diyem’

Davutoğlu'nun 'Nerede bir zalim varsa onun yanında olacağız...' sözlerine 'Doğrucu Davut' yazıp paylaşan Avukat Tugay Bek hakaretten ifade verdi

Paylaş

Davutoğlu’nın 23 Ekim 2015 günü Hak-İş Genel Kurulunda söylediği Hakkın, emeğin, adaletin konuşulduğu bu salondan dünyaya bir kez daha haykırıyorum. Nerede bir zalim varsa onun yanında olacağız..." şeklindeki sözleri üzerine hazırlanmış altında “doğrucu Davut” yazan bir fotoğraf paylaşan Av. Tugay Bek Davutoğlu’ya hakaret ettiği gerekçesi ile ifade verdi. 

Dün Adana Cumhuriyet Savcılığında ifade veren Bek, yine sosyal medyadan tepki göstererek  “Bu siyaset erbabını anlamak gerçekten çok zor; Her gün birbirlerine şerefsiz, ahlaksız, sapık, yalancı, iftiracı, kasetci vb. olmadık hakaretlerde bulunuyorlar hiç birşey olmuyor, benim "Doğrucu Davut" gibi naif ifadem hakaret kabul edip soruşturma açılıyor” dedi. 

Nerede bir zalim varsa onun yanında olacağız ifadesinin kendine değil bana değil, Davuoğlu'na ait olduğunu dile getiren Bek, “Bizimkisi sadece alıntı yapmak. Ne diyem, yalancı Davut mu diyem" dedi.(Adana/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Ordu’da sahil dolgusuna karşı nöbet tutunlara gözaltı

SONRAKİ HABER

Avrupa Komisyonu: Google suistimalle kazanç sağlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...