20 Nisan 2016 07:46

Remziye Bor'un bilinci açık ve tedavisi sürüyor

Özel harekat polisleri tarafından vurulan 7 aylık hamile Remziye Bor'un beyin ölümünün gerçekleştiği yönündeki haberlerin doğru olmadığı kaydedildi

Paylaş

Özel harekat polisleri tarafından vurulan 7 aylık hamile Remziye Bor'un beyin ölümünün gerçekleştiği yönündeki haberlerin doğru olmadığı kaydedildi. Bor ve bebeğinin yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

Van'ın merkez İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi'nde önceki gün bir özel harekat polisinin yaşamını yitirdiği çatışma sonrası bir eve baskın düzenleyen özel harekat polisleri, 7 aylık hamile Remziye Bor'u taramıştı. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi süren Bor'un "beyin ölümü gerçekleşti" yönünde basına çıkan haberlerin doğru olmadığı belirtildi. Bor'un bilincinin açık olduğu kaydedilirken, bebeğin kurtarılması için de doktorların çabasının sürdürdüğü öğrenildi.

Öte yandan cinayet teşebbüsüne ilişkin KJA, HDP ve DBP öncülüğündeki kadınlar saat 13.00'da hastane önünde basın açıklaması gerçekleştirecek. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Dünyanın en yaşlı köpeği Maggie 30 yaşında öldü

SONRAKİ HABER

Ensar'ı jet hızıyla akladılar, istismarcıya 508 yıl ceza

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa