17 Şubat 2011 19:07

Üniversite öğrencisi, kadın öğretim görevlisine saldırdı

ESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi’nde (AÜ) kayıt yenilemek isteyen bir öğrenci, burada tartıştığı kadın öğretim görevlisine saldırarak hastanelik etti. AÜ Turizm Otelcilik Yüksekokulu’nda gerçekleşen olayda, kayıt yenileme haftası nedeniyle S.K. isimli öğrenci, yüksekokul binasına gitti. AÜ Turizm Otelcilik Y&uu

Üniversite öğrencisi, kadın öğretim görevlisine saldırdı
Paylaş

ESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi’nde (AÜ) kayıt yenilemek isteyen bir öğrenci, burada tartıştığı kadın öğretim görevlisine saldırarak hastanelik etti. AÜ Turizm Otelcilik Yüksekokulu’nda gerçekleşen olayda, kayıt yenileme haftası nedeniyle S.K. isimli öğrenci, yüksekokul binasına gitti. AÜ Turizm Otelcilik Yüksekokulu 1. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen S.K. ders seçmek amacıyla araştırma görevlisi D.Y.K.’nın yanına gitti. Araştırma görevlisi D.Y.K., dersleri bilgisayardan seçemediğini söyleyerek, S.K.’dan Öğrenci İşleri Birimi’ne gitmesini istedi.
Bunun üzerine bu birime giden S.K. bir süre sonra tekrar araştırma görevlisi D.Y.K.’nın yanına gelerek, sorunun çözülemediğini söyledi. Daha sonra ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından S.K, öğretim görevlisine saldırdı. Bu esnada gözüne aldığı darbe ile yaranan D.Y.K, Eskişehir Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay sonrasında tedavi amacıyla hastaneye kaldırılan öğretim görevlisi D.Y.K., tedavisinin ardından taburcu edildi. Öğrenci S.K. ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (ESKİŞEHİR)

ÖNCEKİ HABER

‘Dilovası’na atılan atıklar tehlikeli’

SONRAKİ HABER

Kahraman Bostan beton yığınına karşı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...