19 Nisan 2016 14:11

Mersin’de Renkler ve Diller Konseri'nde 'barış' vurgusu

İlkay Akkaya'nın katılımı ile gerçekleştirilen Diller ve Renkler Konseri'nde barış vurgusu yapılırken, salonda barış ezgileri hep bir ağızdan söylendi

Paylaş

Birçok meslek grubundan farklı seslerin bulunduğu Yeliz–Cemal (YCM) Müzik Merkezi  Mersin’de unutulmaz bir konsere imza attı. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan konserde salonda oturacak sandalye kalmayınca merdivenlere oturan kalabalık müzik merkezinin 10 farklı dildeki şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

 SLOGANLARLA SAHNEYE ÇIKTI

Korodan sonra “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz” sloganlarıyla sahneye çıkan İlkay Akkaya, ‘Kurtuluş yok tek başına’ isimli şarkıyla dinleyicilerine “merhaba” dedi. Ardından konuşan Akkaya, “Barışın bu kadar anlam kazandığı bugünlerde barışa ses veren bu kadar insanı aynı salonda görmek dünyanın en güzel duygusudur” diye konuştu.

Birbirinden güzel eserlerini seslendiren Akkaya yaklaşık 2 saat sahnede kalırken, konserin sonunda YCM korosu Akkaya’yla birlikte performans sergiledi. Son dakikalarda salonda bulunanlar uzun süre ayakta alkışladı.
 
Konseri değerlendiren Şef Yeliz Güzel Sarıer, “Bir salonu bu kadar dolu gördüğümüz ve bu kadar coşkulu izleyici kitlesine konser verdiğimiz için çok mutluyuz. Yaklaşık 6 ay kadar bu konsere hazırlandık. Her şeyin bu kadar mükemmel olması emeğimizin karşılığı oldu. Başta İlkay Akkaya olmak üzere bütün destekçilerimize ve en büyük teşekkürü hak eden dinleyicilere şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Mersin/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Polis 7 aylık hamile kadını vurdu

SONRAKİ HABER

Antalya’da 1 Mayıs, Cumhuriyet Meydanında kutlanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...