18 Nisan 2016 12:36

Aziz Yıldırım, terör ve paralele karşı hükümete destek verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye'nin en büyük sorunları dediği 'terör ve paralel yapı' konusunda hükümete tam destek açıklaması yaptı

Paylaş

Ülker Stadı 1907 Tribünü'nde yaptığı değerlendirme toplantısıyla basının karşısına çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir çok konu hakkında görüşlerini belirtti. Aziz Yıldırım, "terör ve paralel yapı" konularıyla alakalı konuştuğu bölümde, "Uzun zamandır konuşmadığımız için yazılar yazıldı neden konuşmuyorlar diye. Malesef Türkiye’de dün dündür bugün bugündür. Herkes kendine göre yorum yapıyor. Türkiye’nin 2 sorunu var birisi terör sorunu diğeri ise paralel yapı sorunu. Bizler de elimizden geldiğince bu kulübe destek olarak yükümlülükleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün başka bir konuşma yapacaktım. Spor hakkında konuşacaktım. Terör konularında devletimiz bizden ne isterse yardım yaparız. Paralel yapı da bu ülkeye en az terör kadar zararlıdır. Bugüne kadar başbakan, bakanlar değiştirmeye kadar giden olaylar ortaya çıktı. Hepimizin el birliği ile Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşayabilmesi için paralel yapı ve terör gibi unsurlarla mücadele etmemiz lazım. Bu ülke için herkes bir şeyler yapsın. Paralel yapı ile hep birlikte savaşalım." dedi.

2006 yılında sportif anlamda yollarının kesildiğini iddia eden Aziz Yıldırım, "paralel yapı"nın 2004 yılından beri kendisiyle ilgili planlarının olduğunu ve bunun zamanla gün yüzüne çıkacağını öne sürdü. Yıldırım, "2006’da yolumuz kesildi. Paralel yapının 2004 yılından beri Aziz Yıldırım ile ilgili planları belgeleri vardı. Yakında onlar da çıkar ortaya." diye konuştu.

Yıldırım, "İstanbul’da bomba patlayacak diyorlar, o yüzden hiçbiriniz ve % 50 sokağa çıkmıyorsunuz. Geçen gün bir alış veriş merkezine, yemek yemeye gittim, bomboştu. Bin, iki bin kişinin olduğu yerde 20 kişi vardı. Terör olayıyla Rize’de bizim otobüsümüz kurşunlandı. Şampiyonluk kaçırdık. Rize olayında şampiyonluk gitti. Yoksa şampiyon olurduk." şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım son olarak, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinin Huber Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelinen randevuya katılmamasıyla ilgili konuya da açıklık getirdi.

Aziz Yıldırım, "Kulüpler Birliği Vakfı'nın o gün Sayın Cumhurbaşkanı’na gidiş şekli şöyleydi. Kulüpler Birliği Vakfı kendisi randevu almış. Eğer devletimiz çağırsaydı o ayrı bir şey. Dediğim gibi gidiş şekliyle alakalı bir durum. Kendilerinin yani Kulüpler Birliği Vakfı'nın talebiyle gidilen randevu olduğu için ben oraya gitmedim. Kulüpler Birliği toplantılarına ve randevularına hapisten çıktıktan sonra gitmiyorum." diye konuştu. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

İzmirli vekillere ‘hayır’ çağrısı

SONRAKİ HABER

Vekillere ve halka gözdağı verilmek isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...