17 Nisan 2016 17:13

Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu’nu farklı yendi: 4 - 1

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 4 - 1 mağlup etti.

Paylaş

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 7 ve 9. dakikalarda Volkan Şen, 57. dakikada Fernandao ve 63. dakikada penaltıdan Robin van Persie kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 45. dakikada Güven Varol'dan geldi.

Bu galibiyetle puanını 64'e yükselten Fenerbahçe, lider Beşiktaş ile puan farkını 5'e indirdi. Mersin İdmanyurdu ise 21 puanla son sırada kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

Sarı-lacivertli taraftarlar alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolculara tepki gösterdi. Futbolcular seremoni için sahaya çıktığında da aynı tribünden tepkiler devam etti.

Mücadeleden önce taraftarlar, 2013-2014 sezonunda takımı şampiyonluğa taşıyan Ersun Yanal lehine uzun süre tezahürat yaptı. Bunun üzerine Migros Tribünü'nden de Vitor Pereira lehine tezahüratlarda bulunuldu.

Ayrıca taraftarlar bu sırada Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic'in lehine de bağırarak Sırp hocaya sevgilerini gösterdi.

Öte yandan oyuna ikinci yarıda giren Diego da ayağına her topu alışında ıslıkla protesto edildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

DBP Diyarbakır Eşbaşkanı tutuklandı

SONRAKİ HABER

Süper Lig’de 29. haftanın görünümü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...