17 Nisan 2016 12:43

Topkapı'da metrobüs alev alev yandı

Metrobüs hattı Topkapı durağında bir metrobüste yangın çıktı. Boş olduğu bildirilen metrobüste ölen ya da yaralanan olmadı.

Paylaş

Topkapıda'da Zincirlikuyu yönüne giden metrobüste yangın çıktı. İçinde yolcunun bulunmadığı metrobüs kısa sürede alev topuna döndü. Yangını söndürmek üzere olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında zaman zaman patlama sesi de duyuldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve ardından metrobüste soğutma çalışmaları yapıldı. 

Yanan metrobüs hurdaya dönerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, motor arızası nedeniyle tamire götürüldüğü sırada metrobüste yangın çıktığını, metrobüs de yolcu olmadığını ayrıca ölü ya da yaralının olmadığını bildirdi. Yangın nedeniyle metrobüs seferleri yapılamadı, D-100'de çift yönlü trafik yoğunluğu oluştu. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından metrobüs seferleri tek şeritten kontrollü olarak yapılmaya başlandı.

Bu arada duraklardaki yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşların metrobüs yolunda yürüdüğü görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahele ettiği sırada çevredeki vatandaşlar da o anları cep telefonuyla görüntüledi, sosyal medyada paylaştı.(DHA)

ÖNCEKİ HABER

İran, Rusya'dan aldığı S-300 füze sistemini sergiledi

SONRAKİ HABER

Sadece kömürden kurtulmak yetmiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...