16 Nisan 2016 20:49

Yaşlı adam, eşini öldürüp intihar etti

Bursa'da maddi sıkıntılar olan 72 yaşındaki Cevdet Çelik, eşi 66 yaşındaki Güllü Çelik'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti

Paylaş

Bursa'da maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren 72 yaşındaki Cevdet Çelik, eşi 66 yaşındaki Güllü Çelik'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Yaşlı çiftin cansız bedenlerini, eve gelen polis olan oğulları buldu.

Olay, bugün Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Panayır Mahallesi Menteş Sokak'ta meydana geldi. Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiği öne sürülen Cevdet Çelik, evin mutfak bölümünde eşi Güllü Çelik'i, ruhsatsız tabancayla başından vurdu. Daha sonra Cevdet Çelik, salona geçip koltuğa oturdu, ardından da silahı kendi başına dayayıp tetiği çekti. 

Akşam saatlerinde eve gelen çiftin polis olan oğulları V.Ç., anne ve babasını kanlar içerisinde bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Çelik çiftinin yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. 

Güllü ve Cevdet Çelik çiftinin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. 

Evde yapılan incelemede, 2 boş kovan bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Basın ve ifade özgürlüğünde sıfır noktası

SONRAKİ HABER

Çift mesai yapıp neden hâlâ ikinci planda kalıyoruz?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...