16 Nisan 2016 09:28

Halaya ‘zina’ diyen müdür yardımcısına destek verdiler

Halk oyunlarına 'zina' diyen müdür yardımcısına 'Toplumun hissiyatına tercüman oldu' sözleriyle destek verdiler!

Paylaş

Halay çekmeye ‘Zina yapmak’ diyen Malatya Yeşilyurt Gazi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nevzat Turhan’a Malatya Anadolu Selçuklu Derneğinden destek geldi. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Ayetullah Geçen, Müdür Yardımcısı Nevzat Turhan’ın sosyal paylaşım sitesinde toplumun hissiyatına tercüman olacak bir paylaşım yaptığını ve desteklediklerini ifade etti.

Ayetullah Geçen, müdür yardımcısı hakkında inceleme başlatılmasını doğru bulmadıklarını söyleyerek; “Maalesef Gazi Anadolu Lisesi müdür yardımcısının bu paylaşımından dolayı Milli Eğitim Müdürlüğünün inceleme başlatması asla doğru değildir. Bunu şiddetle kınadığımızı ve protesto ettiğimizi bildiriyorum” dedi.

Geçen, tehditkar ifadeler de kullanarak şöyle dedi: “Şu anda söylemde bulunuyoruz. Şayet milli eğitim müdürümüz ve diğer kurumlar müdür yardımcımız hakkında çalışma yaparlar ise hocamıza hak etmediği bir muamelede bulunurlar ise söylemlerimizi eyleme dönüştüreceğiz.” (Malatya/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Devlet ormancılığından millet ormancılığına geçmişiz

SONRAKİ HABER

Evrensel ve Cumhuriyet'e soruşturma Meclis gündemine taşındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...