15 Nisan 2016 04:27

Cinsel saldırıya uğradığı öne sürülen 2 öğrenciden biri intihar etti

Paylaş

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde meslek lise öğrencisi 17 yaşındaki D.C., 4 gün önce kendisini asarak yaşamına son verdi.
Polise başvurup kendisine cinsel saldırıda bulunulduğunu belirten bir okul arkadaşının, D.C.'nin de bu kişilerin tecavüzüne uğramış olabileceğini ifade etmesi üzerine gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Sivrihisar'da meslek lisesinde okuyan D.C adlı erkek öğrenci, 4 gün önce kendisini asarak intihara kalkıştı. İpten indirilen D.C., çağırılan ambulansla, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak D.C., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. D.C.'nin cenazesi, yakınları tarafından Ankara'nın Polatlı ilçesine götürülerek toprağa verildi.

D.C.'nin intiharının ardından ismi açıklanmayan bir okul arkadaşı, polise gidip kendisine 3 kişinin cinsel saldırıda bulunduğunu belirterek, "Bu kişiler D.C.'ye de tecavüz etmiş olabilirler. D.C. de bu yüzden intihar etmiş olabilir" iddiasında bulundu. Harekete geçen polis ekipleri, işsiz olan 25 yaşlarındaki Y.S. ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.S. cinsel saldırı suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada Polatlı'dan Sivrihisar'a gelen D.C.'nin yakınlarının serbest kalanlardan bir kişiye ait işyerinin camlarını kırdığı belirtildi. (Eskişehir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan'ın planı işliyor: HDP'ye karşı kokteyl ittifak oluştu!

SONRAKİ HABER

Reza Zarrab'ı, mafya üyeleri ve ünlülerin avukatlığını yapmasıyla tanınan Brafman savunacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...