14 Nisan 2016 13:41

Cansever Çelikhan 15 gündür kayıp

Paylaş

Denizli’nin Honaz ilçesinde, işe gitmek için evden çıkan 17 yaşındaki Cansever Çelikhan'dan 15 gündür haber alamayan yakınları hayatından endişe ederek, yetkililerden yardım istedi.

Bir tekstil atölyesinde çalışan Cansever Çelikhan, geçen 31 Mart sabahı, işe gitmek üzere Kocabaş Mahallesi’ndeki evlerinden çıktı. Çelikhan’ın akşam eve dönmemesi üzerine merak eden ailesi işyerini aradığında, oraya da gitmediğini öğrendi.

Gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen Çelikhan'a ulaşamayan yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İlk eşinden olan kızı Cansever ile hiçbir sorunları olmadığını belirten Sultan Erikçi, “Kendi isteğiyle mi gitti yoksa kaçırıldı mı bilemiyoruz. İki haftadır kendisinden haber alamıyoruz. Gözümüz kapıda, kulağımız telefonda. Hayatından endişe etmeye başladık. Tek isteğim kızımın geri dönmesi. Yerini bilen veya görenlerin en yakın jandarma veya polis karakoluna bildirmelerini istiyoruz. Yetkililerden kızımın bulunması için bize yardım etmelerini bekliyoruz“ dedi. (Denizli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Dersim’de üniversiteliler rektörlüğe yürüdü

SONRAKİ HABER

Genel-İş Antalya Şubesi: Taşeron işçilere kadro verilsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...