12 Nisan 2016 07:34

Bahçeli: Paralele teslim edecek bir partimiz yok

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, mahkemenin kurultay kararına ilişkin olarak, Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yok.Kurultay 2018’i beklemelidir. 18 Mart’ta demokrasinin imkanlarından kim istiyorsa iradenin sahibine karşı çıkabilecektir. Buna diyeceğim bir şey yoktur, bunun dışında olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır" dedi.

Bahçeli, Gülen cemaatinin "MHP üzerinde bir operasyon yapmaya çalıştığını" iddia ederek, "Kendi kurumlarına kayyım atandığında kıyameti kopartan, MHP’ye atanınca güvercin taklaları atanlara sesleniyorum; bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar ABD’nin kuklası, İslamiyet’in yüz karalarıdır" diye konuştu.

"Barzani son aylarda defalarca bağımsızlıktan söz etmiştir" diyen Bahçeli, "Davutoğlu son derece düşündürücü, ipe sapa gelmez açıklamalarla etten duvar örecek kadar şuur kaybına uğramıştır" ifadesini kullandı. Bahçeli, "Sayın Davutoğlu, serok oldun anladık, Diyarbakır’a gittin, Kobani’yi selamladın ama Mehmetçik katili Barzani’ye siper olursan serokluktan çürüklüğe düştün" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan'la Merkel'in arasına 'kara mizah' girdi

SONRAKİ HABER

Hindistan’da müslüman kadınların ‘boş ol’ isyanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...