12 Nisan 2016 03:29

Traktörle dereye uçan yaşlı çift yaşamını yitirdi

Paylaş

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde Hafize-Tahir Karagündostu çifti, traktörün dereye devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Ekipler, Hafize Karagündostu'nun cenazesini 1 saat sonra, kocasının cansız bedenini ise 13 saat sonra sudan çıkardı.

Olay, 10 Nisan günü saat 20.00 sıralarında Kemaliye ilçesine 50 kilometre uzaklıkta bulunan Buğdaypınarı köyünde meydana geldi. Tahir Karagündostu eşi Hafize Karagündostu ile araziden evlerine dönerken traktör yoldan çıkarak Barasor deresine uçtu.

Dere suyunun fazla olması nedenille Erzincan'dan AFAD ekipleri bölgeye hareket eden ve gece yarısı köye ulaşan AFAD ekipleri, traktörün devrildiği yerde yaptıkları incelemede 64 yaşındaki Hafize Karagündostu'nun cansız bedenini yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından traktörün altından çıkarttı. 68 yaşındaki Tahir Karagündostu'na ulaşamayan ekipler, sabah erken saatlerde yeniden arama çalışmalarına başladı. Yapılan aramalar sonucunda Tahir Karagündostu'nun cesedi ise kazadan 13 saat sonra olay yerinden 3 kilometre mesafede, bir ağaca takılmış halde bulundu. İp vasıtası ile sudan çıkartılan yaşlı adamın cesedi köye götürüldü. Yaşlı çiftin cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (Erzincan/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Seyir halindeki araca ateş açıldı: 1 ölü, 1 yaralı

SONRAKİ HABER

Rusya: Türkiye, Suriye ordusu mevzilerini vurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...