11 Nisan 2016 07:45

Eskişehir'de iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı, 7 kişi hastaneye kaldırıldı

Paylaş

Eskişehir'de yer altına telefon hattı döşemek için kazı yapan taşeron şirkete ait iş makinesinin kepçesi sokaktaki doğalgaz borusunu patlattı. Çıkan yangında yaralanan kepçe operatörü ile yandaki apartmanda oturan ve dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay sabah saatlerinde Tuna Mahallesi Dinlek Sokak'ta meydana geldi. Sokakta telefon hattı döşemek için kazı çalışması yapan iş makinesinin kepçesi doğalgaz borusunu patlattı. Patlama ile birlikte yangın çıktı. Olayda kepçe operatörü Hasan Gülistan yaralandı. Alevler inşaatın yanındaki 4 katlı apartmana doğru da yükselince, apartmanda oturanlar olay yerine gelen polisler tarafından boşaltıldı. Kepçe operatörü ile apartmanda oturan ve dumandan etkilenen 6 kişi ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yangın yerine çok sayıda itfaiye, 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında inşaat halindeki binada maddi hasar oluşurken, patlamaya neden olan iş makinesi kullanılamaz hale geldi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri hastaneye kaldırılan 7 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Hakkari Belediye Eş Başkan yardımcısı gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

7 ilçede daha 'acele kamulaştırma' yapılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...