11 Nisan 2016 05:08

A Haber, ZDF’den intikam için haber yaptı: Bakın görüyorsunuz, elleri cebinde

Paylaş

İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber’den Mevlüt Yüksel, Alman ZDF kanalının bulunduğu binaya giderek, yaptığı haberde kanalın yetkilileri olduğunu öne sürdüğü iki kişiye de ayakta durduğu ve elini cebine soktuğu için öfkelendi.

Alman ZDF-Neo kanalında 1 Nisan günü yayınlanan programın sunucusu Jan Böhmermann, yayın sırasında okuduğu şiirde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a belaltı ithamlarda bulunmuş, daha sonra hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Gezi direnişi sırasında bir ağaç ve CNN’den Christiane Amanpour’la da hayali röportajlar yayımlayan Takvim’in haber müdürü Yüksel, bu defa da A Haber için Alman ZDF kanalının kampusune gitti.

‘BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ HAKLARINI KULLANARAK…’

ZDF kanalı önü olduğu iddia edilen yerde çekilen görüntülerde, Yüksel arkasında  ayakta duran ve birbiriyle konuşan iki kişiyi göstererek, “Bakın Cumhurbaşkanı ve Türk halkına küfür eden ZDF kanalının yetkilileri, bakın nasıl kaba bir şekilde duruyorlar ve burada bizim bulunmamızdan rahatsız oluyorlar” dedi.

ZDF’nin Türk halkını rahatsız ettiği gibi kendisinin de binanın önünde, üstelik basın özgürlüğü hakkını kullanarak rahatsızlık vereceğini öne süren Yüksel, elleri cebindeyken karşısındakiyle konuşan birini göstererek, sözlerine şöyle devam etti: “Bakın görüyorsunuz, elleri cebinde. Kameraman arkadaşım gösteriyor.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sapanca'da tekstil fabrikası yandı

SONRAKİ HABER

FSM'de intihar girişimi trafiği durma noktasına getirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa