08 Nisan 2016 14:59

Yarın bu yollar trafiğe kapalı

Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fun Run Series Koşusu'nun 2. etabı olan Üsküdar etabı nedeniyle yarın bazı yolların 06.00'dan etkinlik bitimine kadar kapatılacağını duyurdu. Duyuruda alternatif güzergahlar da sıralandı. 

Yapılan duyuruda kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle açıklandı: "Üsküdar Harem Sahil Yolu istikameti - Üsküdar Evlendirme Dairesi önü, Harem istikameti Harem Otogarı önündeki göbekten geriye yönelen yarış başlangıç noktası, aynı şekilde 2. turun koşulması ile yarış başlangıç noktası olan Üsküdar Evlendirme Dairesi önü.

Alternatif Güzergâhlar; D-100 kuzey yoldan gelen trafik akımı Harem Otogarında U dönüşü yaparak güney istikametine, Selimiye 1. Ordu Komutanlığı önündeki trafik ışıklarından sırasıyla Burhan Felek Caddesi'ni takiben Tıbbiye Caddesi Deniz Otel önü trafik ışıklarından Şahap Gürler Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi Karacaahmet Mezarlığı önünden Halk Caddesi, Hâkimiyet-i Milliye Caddesi son olarak Üsküdar meydana yönlendirilecektir. Üsküdar meydanından Harem istikametine giden trafik akımı da yukarıda belirtilen güzergâhlara yönlendirilecektir." (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Bahçeli: Hiç kimse olağan kongrenin dışında olağanüstü kongre beklemesin

SONRAKİ HABER

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi 'Cumhurbaşkanına hakaretten' görevinden alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...