06 Nisan 2016 04:32

Hayvanlar için de sosyal ağ kuruldu

Paylaş

Hayvanlar için yardımlaşma ve dayanışmayı hedefleyen Moofio isimli uygulama, sanal ortamdaki yerini aldı. Faaliyete geçen uygulama sayesinde hayvanların barınma, bakım ve birçok ihtiyacı yardımlaşma sayesinde kolayca karşılanabilecek.

Evcil hayvanlarında artık kendine ait bir sosyal ağı bulunuyor. Hayvan sahibi ve hayvansever herkes için buluşma noktası olmayı hedefleyen uygulama, aynı zamanda içerisinde sahiplendirme, eş bulma, kayıp hayvan ilanı, misafir ev bulma gibi, evcil hayvanlar ve sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan fonksiyonlar da bulunduruyor.

Moofio kurucu ortaklarından Efe Demirbağ, yaptığı açıklamada, "Moofio'yu eğlenceli, sosyal ve sorumluluk sahibi olarak tanımlıyorum. Sevimli ya da komik fotoğraflar paylaşmanın insan psikolojisi üzerinde yarattığı pozitif etki artık hepimiz tarafından biliniyor. Sosyalleşmek ve eğlenmek, hem bizim hem de evcil hayvanlarımızın gün içerisinde en çok arzu ettiği şey. Tüm bunların yanında bir de evcil hayvanlarımızın, arkadaş edinmek, geçici veya kalıcı bir yuva bulmak, eş bulmak gibi aslında yaşamları boyu ihtiyaç duyabilecekleri her şeye cevap verebilen bir topluluk olalım istedik. Tüm hayvan sahibi ve hayvanseverleri Moofio'ya bekliyoruz." dedi. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Angola'da sarı humma salgını: Ölü sayısı 225'e çıktı

SONRAKİ HABER

WhatsApp, kullanıcıları korumak için yeni bir 'kripto' yöntemini aktif hale getirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...